hi,
welkom in de Mastermind
ian-schneider-TamMbr4okv4-unsplash_edite

The struggle is real

De groeicurve als zelfstandige ondernemer is een hele uitdaging en kan meer tijd in beslag nemen dan je hoopte. Je werkt vaak alleen. Je tracht de tijd die je spendeert aan je marketing en je creatief proces efficiënt te beheren, maar je mist af en toe een klankbord om nieuwe ideeën af te toetsen of een aanmoediging om die versnelling hoger aan te durven.

Maar stel je eens voor dat jij je "shit together" zou hebben?  

Dan kan jij terugvallen op een geoptimaliseerde werkstructuur en scheert je creativiteit hoge toppen. Dan is jouw verhaal zo onderscheidend dat je spontaan je doelpubliek aantrekt.

Of je nu recent de sprong hebt gemaakt of je een ervaren freelance-professional bent, het definiëren van je imago en het vinden van de juiste workflow is essentieel voor jouw langetermijnsucces.

 

In het Mastermind traject reiken we jou alle bouwstenen aan om een ​​inspirerend merkverhaal als creatieve ondernemer neer te zetten en bespreken we de essentiële project management methodieken die je kan gebruiken om te groeien.

lorem ipsum lorem ipsum

Efficientie

Het is niet de meest opwindende vaardigheid die je nodig hebt om een ​​succesvolle creative professional te zijn, maar het is een cruciale. Het heeft geen zin om zelfstandige te zijn als je het te druk hebt om te genieten van de vrijheid die ermee gepaard gaat: het draait allemaal om het vinden van die balans tussen werk en leven.

Je bent nu een team van één - de mogelijkheid om jouw tijd te beheren en je workflow te behouden was nog nooit zo belangrijk. Tijd is immers geld. Je moet wat ruimte in je schema vinden om ook je vaardigheden scherp te houden. Time management gaat niet alleen over de workflow; het gaat ook over het zorgen voor jouw welzijn.

 

Ontdek de geheimen van slimmer werken, niet harder...

Claim je plek in ons Mastermind traject.

Opvallen

Je hebt een prachtig portfolio, een mooie website en je profiel op LinkdIn is up-to-date. Wat kan je nog meer doen om zichtbaar te worden voor jouw doelpubliek?

Er is stevige concurrentie Een weloverwogen contentstrategie zal dus nodig zijn opdat dit gebeurt. Nieuwe contacten leggen, je professionele expertise bekendmaken en een plek om doelgericht te netwerken. Deze elementen zijn van fundamenteel belang om je naamsbekendheid en je merk te vergroten.

 

Kom te weten welke strategieën kan je gebruiken om op te vallen.

Reserveer alvast je plek in ons Mastermind traject.

Paperweight X isupportcreatives
Katrijn Everaerd - isupportcreatives.
Met isupportcreatives helpt Katrijn creatieve professionals zoals fotografen, designers, visual artists, ...
met het bereiken van hun doelen.
Bij haar kan je terecht voor hulp bij het opstellen van een realistische planning in de aanloop naar een expositie. Of je kan op haar expertise steunen bij het uitzetten van een resultaatgerichte groeistrategie om als creatieve ondernemer met je portfolio meer klanten te bereiken.
@isupportcreatives
www.isupportcreatives.com
Anneke van Loon - Paperweight.
Sinds ik een jaar geleden ontdekte dat ik mijn passie voor content marketing en custom magazines kan vertalen naar een expertise waarmee ik merken en bedrijven help bij het uitdragen van hun inspirerende verhaal op Instagram, mocht ik als Instagram expert reeds meer dan 200 zelfstandige ondernemers, actief in de interieur-, retail- en hospitality branche, in mijn groepsworkshops en
1-op-1 coaching sessies verwelkomen.
@paperweight.be