Als creatieve ondernemer ben je zonder twijfel heel gepassioneerd aan de slag met je eigen merk of bedrijf. Je hebt vaak een duidelijke visie over je product of services. Maar bots jij onverhoopt toch op heel wat vragen of obstakels wanneer het aankomt op het overbrengen van deze passie en het aantrekken van jouw ideale klant?
Hoe kom ik in contact met geÏnteresseerden in mijn merk?
Hoe omschrijf ik mijn services op een aantrekkelijke manier? Hoe breng ik mijn producten op een inspirerende manier in beeld? 
Ontdek de brede waaier van services die ik speciaal voor jou ontwikkelde.
discover what I can do for you

04

RETAIL THERAPY

05

PRODUCTION &
STYLING

06

PUBLISHING
BRANDING

01

Waneer een klant zich met jou verbonden voelt zal deze jou sneller zijn vertrouwen schenken en van jou kopen. Maar hoe raak je die emotionele snaar?
Samen bepalen we jouw ideale klant en zetten we een consistente merkidentiteit met een duidelijke visie neer. We gaan op zoek naar wat jou authentiek maakt en brengen de waarden van jouw merk of bedrijf in kaart. We kiezen de juiste tools om een inspirerende brand experience uit te dragen.
We helpen jou bij de keuze van een logo en zorgen voor de bundeling van de visuele guidelines van jouw merk of bedrijf.
CONTENT CREATION

02

Weet jij naar welke informatie jouw potentiële klanten op zoek zijn? Straalt jouw communicatie de juiste visuele boodschap uit en hoe zit het met de tone-of-voice?
Vooraleer we nieuwe content gaan maken, dompelen ik me eerst onder in de content van jouw merk of bedrijf dat reeds bestaande is. 
Het is niet altijd nodig om nieuwe content aan te maken.
Vanuit de bestaande content kunnen we reeds aan de slag kan gaan om nieuwe en verrassende content te creeëren. We zetten samen een langetermijnstrategie gekoppeld aan de doelstellingen voor de opmaak van jouw content op punt.
SOCIAL MEDIA

03

Heb jij weleens stress omdat je niet voldoende tijd kan vrijmaken om de verschillende sociale kanalen van jouw merk of bedrijf up-to-date te houden?
Ik breng creatieve ideeën aan voor het updaten van jouw social content. De consequente distributie ervan via de juiste kanalen is minstens zo belangrijk als het verhaal zelf. Ik maak in samenspraak met jou een mediaplan voor de aankomende tijd op, zodat je hier nooit meer stress over hoeft te hebben. Win kostbare tijd en laat de creatie van beeld en tekst voor juow sociale media aan mij over. Ik lever kant-en-klare posts aan op de juiste formaten van de verschillende sociale mediakanalen.
 
 
Heb jij een fysieke winkel en ben je uitgekeken op de presentatie van jouw producten? Heb jij geen idee hoe je jouw digitale branding kan doen stroomlijnen met jouw fysieke winkel? Heb je hulp nodig om jouw webshop nieuw leven in te blazen?
Met mijn uitgebreide ervaring in retail en visual merchandising bied ik jou opnieuw een frisse kijk op jouw zaak. Ik laat jou door de ogen van jouw klant kijken en samen maken we de balans op. Ik werk een plan van verbetering voor jouw winkel uit en ik geef jou en jouw team tips en tricks voor een aantrekkelijke display van jouw collectie. Ook online! Dit is ook mogelijk voor jouw de webshop.
 
Weet jij niet waar te beginnen om jouw producten op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen? Wil jij jouw visual branding op een hoger nivo tillen? Ontbreekt het jou aan de juiste contacten om goede foto's te laten maken?
Ik breng creatieve concepten en ideeën aan die bij jouw merk of bedrijf aansluiten. Ik werk samen met een team van ervaren fotografen, visagisten en stylisten die, onder mijn toeziend oog, met veel passie een topresultaat afleveren.
Wij maken vooraf de nodige afspraken met jou over budget en deadlines.Laat de practische organisatie met een gerust hart aan mij over.
 
 
Wil jij ook graag een mooi visitekaartje, maar kan je niet kiezen welke stijl het beste bij jouw merk of bedrijf aansluit?Schiet je tekort aan tijd en kennis bij het maken van een product catalogus of een brochure? 
Bespaar kostbare tijd! Met mijn jarenlange ervaring in de custom publishing heb ik een adresboekje volgepend met de contactgegevens van drukkers, copywriters en grafische vormgevers die deze job kunnen klaren. Ik maak samen met jou een briefing op en neem vanaf daar de productieopvolging van offerte tot afgewerkt product op me zodat jij jouw focus op jouw business houdt.
what clients say about me
" Voor de lancering van een nieuw merk van verlichting, Sofisticato, zorgde Anneke Van Loon van Paperweight ervoor dat alles van A tot Z juist zat. Van de look & feel van de branding, het schrijven van de teksten en de productie en styling van het beeldmateriaal voor de catalogus en de website, het drukken van de catalogus en het organiseren van het event voor de voorstelling aan de vakpers. Ik kon erop vertrouwen dat alles tijdig in orde was zodat ik me met een gerust hart kon focussen op de verdere uitbreiding van mijn collectie."
                               
                  - Koen Van Guijze, accessori Lichtarchitectuur
                                        founder and designer Sofisticato
 
 
LET'S HAVE A TALK

Tijdens een intake gesprek en via gerichte vragen onderzoeken we wie jouw ideale klant is, waar jouw merk of bedrijf voor staat en waar je in de toekomst naartoe wil. 

MOODBOARD

Aan de hand van een moodboard presenteer ik jou een bundeling van mijn creatieve ideeën en de visuele keypoints voor jouw merk of bedrijf. Mock-ups geven jou reeds een idee van hoe jouw visuele branding er gaat uitzien.

STRATEGIZE

We maken een langetermijnplanning op met een duidelijke visie en een strategie die gekoppeld is aan de vooropgestelde doelen. 

'Rome wasn't built in one day either' en daarom zetten we een stappenplan uit op jouw maat.

CONTENT CREATION

Ik herwerk jouw bestaande content zodat deze (opnieuw) aansluit bij de brand identity van jouw business of ik maak nieuwe content aan. Ik werk hiervoor desgevallend samen met een dedicated team van fotografen, stylisten, visagisten, copywriters, grafische vormgevers en webdesigners.

how I work
REVIEW

Samen gaan we na of de inhoud klaar is voor publicatie. Als ondernemer en eigenaar van je merk of bedrijf heb jij het laatste woord. Indien nodig voeren we de laatste correcties uit vooraleer we de content de wereld insturen.

CONTENT DELIVERY

Ik lever kant-en -klare content aan op de juiste formaten van de verschillende sociale mediakanalen. Ik zorg voor een tijdige aanlevering van drukklare files binnen de vooropgestelde deadline. Zo kan jij zorgeloos aan jouw business werken.

ANALYZE

Meten is weten. Door de integratie van slimme links en digitale tools kunnen we nagaan of de  gepubliceerde content performant blijkt.

LONG TERM RELATION

Ook ik ben gepassioneerd bezig met mijn bedrijf en steek heel mijn hart en mijn ziel hierin. Ik geloof in duurzame relaties met mijn klanten zodat ik samen met jou een mooie groeicurve kan neerzetten.